CloudFlare a creat CDN (Content Delivery Network) de ultima generatie. Este mai usor de instalat, mai accesibil si se comporta mai bine decat orice alt CDN pe care l-ati incercat inainte. CloudFlare CDN optimizeaza automat paginile web, astfel ele vor avea cel mai rapid timp de incarcare si cele mai mari performante. CloudFlare CDN reduce hop urile si scade latenta. Site-ul tau castiga o prezenta globala pe un buget accesibil. Traficul site-ului tau este rutat prin reteaua globala CloudFlare, care este alimentat de 23 de data centere din intreaga lume, dupa cum puteti observa in imagine.

Nu este necesara configurare. Nu trebuie sa-ti petreci timpul alegand ce fisiere sa fie stocate. Tehnologia CloudFlare se bazeaza pe informatia stocata in baza de trafic.

Pentru activarea contului CloudFlare CDN e nevoie sa aveti un cont de gazduire web activ.

CloudFlare stocheaza resursele statice incluzand JavaScript, CSS si imagini. Continutul dinamic continua sa fie incarcat direct de pe serverul web in mod automat. Puteti alege care doriti sa face parte din CDN CloudFlare si care nu.

  • Functioneaza cu continut static si dinamic
  • Reguli Pagini
  • Always Online™
  • Protectie impotriva fluctuatilor de trafic

Daca serverul dvs. este offline, CloudFlare va pastra o copie limitata a site-ului pentru vizitatori. CloudFlare construieste versiunea Always Online™ a site-ului dvs., astfel incat cele mai populare pagini sa fie vizibile.

Daca apare un val de trafic CDN CloudFlare va absorbi acest efect pentru a mentine serverul dvs online. In medie, veti vedea cu 65% mai putine cereri ale serverului dvs salvand 60% din banda de trafic.