Modalitati de plata

Detalii plata

Daca ati ales sa achitati prin Credit / Debit Card, din contul de client, sunteti redirectionati catre o pagina unde introduceti datele dvs. de pe card. Utilizam mediul de tranzactionare 3D Secure.

Daca optati sa achitati prin transfer bancar,depunere numerar sau OP, veti fi redirectionati catre proforma dvs.. Impreuna cu aceasta proforma puteti achita dupa cum doriti dvs. Cea mai usoara si rapida metoda este sa mergeti la orice filiala BCR din tara , sa completati o depunere cu datele care le primiti pe email dupa ce efectuati comanda. La final , pentru a grabi procesul de activare a pachetelor comandate puteti scana chitanta dvs. si o puteti trimite la adresa de email specificata la efectuarea comenzii. Dupa 30 minute de la confirmarea platii pachetele dvs comanda vor fi activate (inclusiv domeniile)

Daca optati sa achitati prin PayPal, plata se va efectua imediat din contul dvs. de client. Veti fi redirectionati catre o pagina dedicata PayPal pentru a efectua plata online.

Plata prin sms este disponibila doar in retelele Orange, Vodafone si Romtelecom prin NETOPIA mobilPay. Preturile afisate pentru plata prin SMS sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Pretul produselor platite prin SMS NU ESTE RAMBURSABIL !

Daca optati sa platiti prin Bitcoin, tranzactia se va efectua la adresa 1CK3QqZErz28n5SaQXaRzqkJLzYE8d5ecu . Conversia fiind cea de pe site ul coindesk. Suma minima acceptata este de 0.1 bitcoin, aproximativ 150 RON.

Toate comenzile se fac direct pe site ul ForceSP.ro . Pasii de urmat sunt :

Se alege un plan de gazduire web, radio sau irc. Pentru a comanda un pachet de gazduire web, radio sau irc se intra pe pagina respectiva se alege planul dorit si se apasa pe butonul de comanda din dreptul pachetului respectiv , dupa care se urmeaza pasii comenzii.

Se completeaza cu toate informatiile necesare pe parcursul comenzii, iar la final in cazul in care sunteti deja client click pe link-ul de logare, iar daca sunteti client nou completati cu datele dvs. de contact.

Vi se emite o factura proforma, pe care o puteti plati prin metodele de plata disponibile in contul de client.

Dupa ce plata a fost efectuata si confirmata, va activam planurile de gazduire radio, web sau irc alese si va trimitem toate datele de administrare pe email.

Verificati email-ul si urmati pasii indicati in email-ul cu datele de activare.