Politica de Confidentialitate ForceSP

 

  • S.C. Force Service Provider SRL-D este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, S.C. Force Service Provider SRL-D fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site. S.C. Force Service Provider SRL-D nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informati.
    Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de S.C. Force Service Provider SRL-D. S.C. Force Service Provider SRL-D nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site. S.C. Force Service Provider SRL-D colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

SUS

Urmareste-ne pe Facebook si Twitter Pentru a Beneficia De 30% Reducere - Click Pentru Detalii
2007-2017 © ForceSP | Force Service Provider SRL-D | CUI 34920985 | J10/665/2015 | ANPC | Preturile afisate pe site sunt finale.