Termeni si conditii de utilizare

ForceSP.ro - denumeste in continuare pe: S.C. Force Service Provider SRL-D, J10/665/2015, 34920985, Ramnicu Sarat, Str. Lt. Sava Rosescu Nr. 73, Cont: RO81RNCB0280147010080001, BCR - Banca Comerciala Romana - Suc. Dorobanti, FURNIZORUL serviciilor de gazduire web, gazduire irc, gazduire radio precum si orice alte servicii care pot fi contractate prin www.forcesp.ro

Inainte de a apela la serviciile ForceSP trebuie sa fiti de acord cu termenii de utilizare ai ForceSP. Acesti termeni asigura calitatea serivciilor pentru clientii nostri si ajuta la mentinerea unei relatii de prietenie intre clienti si ForceSP. Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte si optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa sau alte informatii utile. Corectarea acestora se face din contul de client accesand linkul http://www.forcesp.ro/client/clientarea.php Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Force Service Provider SRL-D nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C. Force Service Provider SRL-D este de acord sa furnizeze servicii clientilor. Toti clientii si utilizatorii serviciilor S.C. Force Service Provider SRL-D fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor furnizate de S.C. Force Service Provider SRL-D presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare. Cand folositi unul sau mai multe servicii ForceSP, declarati pe proprie raspundere ca ati inteles pe deplin si ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciilor ForceSP. S.C. Force Service Provider SRL-D prin intermediul acestor termeni si conditii interzice folosirea serviciilor in activitati ilegale. Clientii vor fi de acord ca S.C. Force Service Provider SRL-D sa furnizeze informatii despre ei , inclusiv IP-urile alocate, informatii despre contul clientului etc., autoritatilor care investigheaza incalcarea securitatii sistemelor sau retelelor altor site-uri, inclusiv cu autoritatile care investigheaza fapte penale. Utilizatorii care incalca securitatea sistemelor sau retelelor pot fi trasi la raspundere prin procese civile sau penale. In acest sens ne rezervam dreptul de a inchide definitv contul clientului fara o notificare prealabila. Clientul recunoaste faptul ca serviciile furnizate de S.C. Force Service Provider SRL-D, precum si preturile aferente i-au fost communicate. Deasemenea clientul este constient ca S.C. Force Service Provider SRL-D poate schimba specificatiile si preturile serviciilor furnizate.

Orice comanda se va face online pe pagina web www.forcesp.ro Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. ForceSP nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete. Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o proforma catre adresa de email specificata in formularul de comanda. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila in contul de client. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.Toate notificarile de plata se vor trimite prin email. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii proforme in avans in termen de 15 zile lucratoare de la data emiterii acesteia. Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul, sau prin depunere numerar, transfer bancar. Plata se poate realiza prin card de credit/debit. Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. Dupa efectuarea platii si incasarea banilor, factura fiscala se va trimite in maxim 5 zile lucatoare, pe emailul furnizat de client la inregistrare. Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 5 zile de la data scadentei daca plata nu a fost efectuata sau nu s-a anuntat incapacitatea temporara de neplata a clientului si discutarea unui aranjament in acest sens. Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra. Preturile prezentate sunt finale. Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Clientii au dreptul la rambursul integral pentru serviciile oferite in termen de 30 zile de la plasarea comenzii. Clientii sunt rugati sa solicite acest lucru pe email la adresa sales@forcesp.ro sau din contul de client. Mesajul trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni In cazul solicitarii de ramburs pentru serviciile de gazduire web, radio sau irc pretul domeniului fara gazduire se scade din suma totala. Aceasta regula se aplica si pentru clientii care au primit domeniul gratuit sau o anumita reducere in urma unei oferte promotionale. Returnarea banilor va fi facuta in termen de 30 de zile de la data primirii cererii. Politica de returnare nu se aplica la inregistrarea domeniilor, serverelor dedicate, licentelor sau produselor cu plata prin SMS. Politica de returnare nu se aplica daca s-au incalcat acesti termeni si conditii. Dupa expirarea perioadei de 30 zile nu se ramburseaza plata. Pentru inchiderea contului se va face o cerere catre departamentul comercial cu cel putin 15 zile inainte de urmatoarea facturare.

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor oferite de ForceSP va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru. Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in nici un mod si in nici un caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului

S.C. Force Service Provider SRL-D cere tuturor clientilor si utilizatorilor serviciilor sale sa ne informeze imediat cu privire la orice incalcare a acestor termene si conditii. Orice sesizare sau reclamatie in legatura cu oricare din web siteu-rile gazduite pe serverele sau infrastructura ForceSP trebuie sa respecte urmatoarele cerinte: Furnizarea datelor complete de identificare ale persoanei/societatii care face sesizarea/plangerea sau care se considera prejudiciata, daca este posibil va rugam se ne furnizati adresa IP folosita pentru carea se comite incalcarea termenilor si conditiilor, ora si data, un email cu orice alta informatie disponibila despre cel ce a violat termenii si conditiile. Raportarea abuzurilor se face la urmatoarea adresa de email: sales@forcesp.ro In cazul in care reclamantul solicita in mod expres stergerea continutului sau blocarea accesului in Internet a continutului incriminat, iar aceasta actiune va genera un prejudiciu unei terte parti, acesta va fi singurul responsabil de acest prejudiciu. Reclamantul va inainta catre ForceSP o declaratie pe propria raspundere in care isi va asuma in totalitate responsabilitatea oricarui prejudiciu care poate decurge din aceasta actiune.

S.C. Force Service Provider SRL-D are toleranta zero fata de trimiterea de Unsolicited Commercial Email (UCE) sau SPAM prin intermediul retelei noastre. Acest lucru inseamna ca utilizatorilor sau clientilor nostri le este interzis sa foloseasca si/sau sa le permita altora sa foloseasca reteaua noastra pentru a trimite Unsolicited Commercial Email(UCE) sau SPAM. Clientilor le este interzisa gazduirea de site-uri si informatii carora le este facuta reclama prin UCE din alte retele. Violarea acestor conditii poate duce la penalitati severe, inclusiv oprirea furnizarii serviciilor. Spamming se refera la actul de a trimite, asista sau consimti la trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate prin Internet, catre o adresa care nu a solicitat si a confirmat in mod expres dorinta de a primi aceste mesaje. Aceasta include, dar nu se limiteaza la trimiterea de anunturi comerciale (reclame, cereri caritabile, petitii pentru semnaturi, sondaje de opinie, oferte promotionale etc. SPAM-ul include, dar nu se limiteaza la, orice forma de transmitere a informatiilor folosind reteaua Internet, cum ar fi e-mail, transmisii fax prin Internet sau telefonie prin Internet. In cazul unei notificari in ceea ce priveste incalcarea politicii despre SPAM, vom initia o investigatie in termen de 72 de ore de la primirea notificarii. In timpul derularii investigatiei accesul clientului la retea va fi restrictionat pentru a preveni viitoare violari. Daca clientul este gasit vinovat de incalcarea politicii SPAM vom restrictiona, suspenda sau inchide definitiv contul clientului; deasemenea ne rezervam dreptul de a-l actiona in instanta de judecata pentru a recupera toate costurile aferente investigatiei si vom anunta autoritatile competente daca credem ca activitatile sunt de natura penala. Prima violare a acestei politici impotriva SPAM-ului va rezulta o penalizare de 500 ron si considerarea contului pentru a fi suspendat. La a doua violare va rezulta o penalizare de 1000 ron si inchiderea imediata a contului. Clientii care incalca aceste conditii sunt in prealabil de acord cu aceste penalitati. "Spamul" include trimiterea de mesaje email bulk si/sau comerciale nesolicitate via Internet folosind serviciile ForceSP sau ale altui furnizor de servicii cu referire la ForceSP (si oricare site aflat in proprietatea noastra) ori la orice site gazduit de ForceSP. SPAM-ul este TOTAL INTERZIS si descoperirea lui atrage aplicarea unei taxe de penalitate de 500 ron si implica automat STERGEREA contului respectiv de pe serverele noastre.

ForceSP ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite. Suportul tehnic este limitat la aria noastra de expertiza. Oferim suport in ceea ce priveste serverul sau contul dumneavoastra de gazduire web, radio si IRC si functionarea lui fizica. Nu oferim suport tehnic pentru aplicatii ca si: cgi programming, html etc. Instalarea si configurarea temelor/plugin-urilor nu sunt acoperite de suportul tehnic oferit de noi. Deasemenea nu oferim nici un fel de suport pentru clientii dumneavoastra. Suportul poate fi cerut deschizand un ticket prin intermediul contului de client Trimite o sesizare, daca aveti si alte intrebari va sfatuim sa verificati si sectiunea Intrebari Frecvente inainte de a pune un ticket de support.

Orice client care gazduieste site-uri sau servicii pe serverele lor care suporta SPAM sau din cauza caruia un IP alocat de ForceSP apare in vreo baza de date despre SPAM, va duce la deconectarea serverului. De asemenea este interzisa gazduirea de servicii IRC, streaming video si audio sau Egg Drop Scripts. Reconectarea va fi facuta dupa indepartarea tuturor materialelor interzise de prezentul contract. Orice cont vinovat de o a doua incalcare a acestor conditii va fi scos permanent din reteaua noastra fara o notificare prealabila. De asemenea este interzisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre: UltimateBBS; IkonBoard; Toate versiunile de forum YABB Scripturi pentru proxy Scripturi pentru IRC Anonimizator Chat room-uri PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi FormMail Este de asemenea interzisa utilizarea serverelor noastre exclusiv ca suport de stocare (exp. filme, mp3, poze, etc.) Site-uri care incarca prea mult serverul sau care folosesc intr-un mod necorespunzator resursele de retea si/sau server (PHP chat, scripturi care ruleaza non-stop). In aceasta categorie se includ si siteurile care folosesc scripturi setate sa ruleze permanent ( scripturi folosite la unele jocuri online). Orice incercare de a aduce prejudicii serverelor sau clientilor este strict interzisa. Orice activitate care afecteaza buna functionare a serverului de shared hosting (exemplele includ, dar nu se limiteaza la: CPU load peste limite normale, mass mailing, query-uri SQL foarte frecvente si/sau de durata ) va fi considerata abuz si va fi apreciata ca o incercare de prejudiciere a celorlalti clienti colocati. Consulul maxim acceptat pentru siteuri nu poate depasi mai mult de 25% din resursele sistemului pe o perioada mai mare de 90 secunde, consumurile mai mari pot fi considerate abuzuri de server. Orice incalcare a acestor termeni duce la suspendarea contului imediat , fara nici o notificare in prealabil. Exemple de informatii inacceptabile, site-uri sau legaturi spre site-uri care contin: Programe piratate, programe sau arhive de hackeri Site-uri Warez Muzica sau programe nelicentiate (mp3, warez etc) Material pornografic Nu acceptam site-uri de banner exchange, surf-bar, torrent-hosting, topuri siteuri Toate serviciile oferite trebuie folosite in mod legal. Transmisia, stocarea si/sau prezentarea oricarei informatii ce intra in conflict cu legea este interzisa. Orice utilizator despre care noi consideram ca a incalcat acesti termeni si conditii va primi un email, notificandu-l despre aceasta incalcare. Servicul utilizat poate fi temporar suspendat, acest lucru fiind la discretia noastra. A doua violare a acestor termeni si conditii va conduce la suspendarea imediata sau inchiderea definitiva a contului utilizatorului fara o notificare prealabila. ForceSP isi rezerva dreptul de a intrerupe furnizarea serviciilor si/sau de a actiona in vederea opririi actiunilor clientului, dupa cum va socoti de cuviinta, daca acestea cauzeaza pagube tertilor in cadrul retelei Internet. In unele cazuri vom incerca sa va contactam inainte de a lua orice masura.

Domeniile (.COM, .NET, .ORG, .BIZ, .INFO, .US, .INFO, .IN ) se ofera in mod gratuit pentru plata pe minim 6 luni in avans, in functie de planul de gazduire ales. Domeniile se ofera gratuit doar in primul an de contract. Reinoirea lor se va plati conformpretului existentla efectuarea comenzii.

In cazul domeniilor .ro clientul este obligat sa respecte conditiile impuse de registrarul ROTLD.

Serviciul de gazduire Radio este destinat persoanelor care doresc sa utilizeze internetul ca mijloc exclusiv de propagare pentru propriul post de radio. Pachetele de Gazduire Radio pot fi modificate doar in ceea ce priveste spatiul de backup, pentru care se va percepe un tarif stabilit de ForceSP. ForceSP nu isi asuma nici o responsabilitate fata de autenticitatea sau drepturile de autor ale materialelor audio difuzate prin aceasta metoda.

Clientul nu trebuie sa dea parola de la contul de shell altor persoane. In cazul in care clientul face acest lucru inseamna ca isi va asuma toata raspunderea pentru un eventual abuz facut de persoana respectiva de pe shellul clientului si orice sanctiune se rasfrange asupra contului clientului. Clientului ii este interzisa rularea de pe shell/cont gazduire irc de programe care consuma multe resurse (procesor,memorie,banda).Limita de memorie la un proces in background este de 0.8%. Porturile la PsyBNC (sau orice alt tip de bouncer) se seteaza doar in intervalul 1500-6000. Porturile la Eggdropi se seteaza in intervalul 15000 - 55000. Clientului ii este interzisa stocare/rularea (de) pe shell botilor numiti Mech,Emech. Clientului ii este interzisa ascunderea de fisiere in directoare temporare (ex: /tmp,/var/tmp si nu numai).Aceste fisiere vor fi sterse fara nici un fel de notificare. Clientului ii este interzisa folosirea de TCL-uri warez (de trimitere fisiere prin dcc) la Eggdrop sau alt gen bot. Reselleri IRC (clientul care achizitioneaza serviciul Cont Reseller IRC,Reseller IRC): Conturile de reseller pot fi folosite in adevaratul sens al cuvantului re-seller(re vanzator).Cu alte cuvinte clientul NU poate folosi connexiunile permise de contul de reseller pentru uzul personal. Fiecare reseller trebuie sa isi asume propia repsonsabilitate de a oferii suport tehnic clientilor sai ForceSP nu va acorda suport tehnic clientilor resellerilor sai fara un acord special incheiat. Toti userii serverelor trebuie sa respecte acesti termeni si conditii. Un reseller poate adauga mai multe reguli la teremni si conditii de utilizare. Un reseller nu poate elimina din termenii si conditiile de aici in functie de serviciile care le ofera. Clientului ii este interzisa incalcarea AUPului (regulilor) unei retele de IRC folosind serviciile ForceSP (fiind connectat la IRC cu unul dintre IP-urile/vhosturile noastre). Este interzisa pastrarea nickurilor altor pesoane de pe IRC folosind serviciile ForceSP (pe PsyBNC / bo t/ muh sau orice alt tip de connexiune de la server catre IRC ). Sunt interzise spamurile (reclamele) pe IRC (la websituri,canale de IRC si nu numai) folosind serviciile ForceSP (folosind PsyBNC /bot / muh sau orice alt tip de connexiune de la server catre IRC). Este interzisa floodarea (trimitere de mesaje in masa) canalelor de irc sau a persoanelor de pe IRC folosind botii de pe shellul dvs. la ForceSP. Sunt interzise takeoverurile pe IRC folosind serviciile ForceSP (folosind psyBNC/bot/muh/sau orice alt tip de connexiune de la servere catre IRC) In cazul in care ForceSP primeste o reclamatie de la o retea de IRC (ex: Undernet.Org de la abuse-reports@undernet.org ) cu privire la conturile dvs. reclamand incalcarea AUP-ului(regulilor) retelei respective conturile dvs. vor fi sterse. Folosirea unui vhost privat care nu apartine clientului se sanctioneaza cu suspendarea shellului. ForceSP NU GARANTEAZA stabilitatea serverului DE IRC pe care connectati dvs. PsyBNC, Eggdrop, Muh sau orice alt tip de connexiune de la server catre IRC. Noi GARANTAM stabilitatea serverelor noastre. In cazul in care ia flood serverul DE IRC pe care sunteti connectat si pica logic veti pica si dvs. pentru ca nu mai aveti pe ce sa ramaneti connectat. Acest termen este important pentru clientii care nu stiu sa faca diferenta dintre a pica PsyBNC, Eggdrop, Muh etc. si serverul DE IRC. ForceSP nu garanteaza functionabilitatea connexiunilor pe o anumita retea de IRC.In cazul in care IP-uri ForceSP sunt blocate(g-line,k-line,d-line,filtrate) pe o anumita retea de IRC clientul este rugat sa ne contacteze cu detalii privind problema intampinata.De asemenea ForceSP nu garanteaza rezolvarea problemelor de acest gen,avand in vedere ca retelele de IRC considera,accessul dvs. catre ele,un privilegiu nu un drept si recomandam folosirea altei retele de IRC atat timp cat reteaua de IRC respectiva nu blocheaza IP-urile ForceSP cu un motiv bine intemeiat.

Dispozitii finale - Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Orice abuz catre personalul nostru sau catre administratorul retelei noastre, limbajul neadecvat sau orice lucru pe care noi il consideram ofensator poate conduce la suspendarea contului clientului, inchiderea definitiva fara o notificare prealabila si fara rambursarea sumei platite pentru pachetul contractat. Toti clientii si utilizatorii serviciilor S.C. Force Service Provider SRL-D fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor furnizate de S.C. Force Service Provider SRL-D presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare. ForceSP nu isi asuma raspunderea pentru neintelegerea unuia din termenii de mai sus. Pentru o explicatie in detaliu al unuia din termenii de mai sus sunteti rugat sa ne contactati la sales@forcesp.ro ForceSP nu isi asuma raspunderea necitirii detaliilor serviciilor oferite. ForceSP isi rezerva dreptul de a face adaugari, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, pachetele de gazduire, preturi si site oricand, informarea facandu-se prin intermediul web siteului www.ForceSP.Ro .Sfatuim pe toti clientii sa verifice acest document cel putin o data pe luna pentru a fi la curent cu orice modificari. Nerespectare oricaruia din termenii si conditiile de mai sus poate duce la suspendarea chiar si stergerea serviciului cumparat, achizitionat, platit de catre client catre ForceSP si banii platiti pentru serviciul achizitionat sunt nereturnabili.